Accessibility Tools

Skip to main content

HOVEDDUGNAD STAVERNSODDEN

For at vi skal klare å holde vedlikeholdet av bygninger og omkringliggende områder på et nødvendig nivå er vi avhengig av en innsats fra så mange frivillige som mulig. Det er ikke slik at alle må kunne male eller snekre. Det er en mengde oppgaver som må gjøres, men som ikke nødvendigvis krever en spesiell kompetanse. Dersom du har lyst til et hyggelig fellesskap en lørdag, og gjøre en innsats i en av Norges flotteste omgivelser, har du mulighet lørdag 4. mai. Møt opp ved krana i båthavna kl 09.30.

Vi sørger for mat og drikke og det utstyret som behøves for å gjøre jobben. Kan være lurt å ha klær som tåler litt jobbing og kanskje en malingsflekk.

Vi håper å se mange av kystlagets medlemmer på Stavernsodden denne dagen, og det hadde vært spesielt hyggelig å kunne ta imot dere som ikke har vært der ute tidligere.

Vi regner også med at det blir litt hygge utover kvelden for de som har vært med på dugnaden. Vi holder grillmat til dette, drikke er det fint om dere har med selv.

Dersom du vil være med, send en SMS til 414 65 222, eller mail til wolden.oystein54@gmail.com innen mandag 29 april 2024.

Hilsen
Øystein Wolden
Leder drivergruppa
Tlf: 414 65 222