Accessibility Tools

Skip to main content
Serine

Info fra Kystlaget, prosjektplasser, båtfører kurs

Hei alle sammen

Prosjekt plasser: For dem som har noe «ugjort» på båten så har dere en mulighet til å få prosjektplass i skuret ved å sende inn en søknad. Prosjekt plassene vil koste kr 250.- pr måned og vil bli tids spesifiserte.
Vi ønsker at dere sender en søknad til post@kystlagetfredriksvern.no og merker mail med Prosjektplass.
Sett opp hva dere planlegger å få gjort og hvor lang tid dere ser for dere og bruke. Styret vil så vurdere i forhold til antall søknader og gi tilbakemelding om plasser og varighet. Håper vi kan få mer aktivitet i skuret ved å gjøre det på denne måten. Viktig at så mange båter som mulig kommer innom i løpet av sesongen og at skuret ikke blir brukt som båtopplag. Meningen er med andre ord at det skal skje noe når båtene har kommet inn. Har snakket med Trond Bergan i Forsvarsbygg om midlertidig mellomlagring av båter på verftsområdet slik at en ikke må kjøre rundt i Stavern med båter på slep i 2m snø og 10 minus!!

Båtførerkurs: Det er krefter som jobber for å arrangere et båtførerkurs internt i Kystlaget. Vi ønsker tilbakemelding fra dere om det er noe som kan være av interesse.
For uforpliktende tilbakemelding send mail til post@kystlagetfredriksvern.no og merker mail med Båtførerkurs.

Ellers så minner vi om at skuret er åpent på Tirsdagene og at det bla jobbes med Serine. Under ser vi to iherdige karer i aksjon.

Serine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Melding fra gutta : Øvre bordgang ferdig. Nå starter plunderet. Utskifting av deler av bord. Og kjøl.

Møt opp og ta del i samarbeidet, både hyggelig og lærerikt.

Mvh
Styret Kystlaget Fredriksvern
Mobile +47 91717878
kystlagetfredriksvern.no
post@kystlagetfredriksvern.no
http://www.facebook.com/KystlagetFredriksvern