Accessibility Tools

Skip to main content

Roere til sjaluppen

Hei

Som de fleste vet nærmer det seg nå ferdigstillelse av den første sjaluppen. Planen er at denne skal døpes i forbindelse med åpningen av Glade Dager.

Til sjaluppen har vi behov for ett rolag bestående av min 10 stk som kan være ett ”fast” mannskap på sjaluppen og som kan være med på arrangementer hvor sjaluppen kommet til å bli brukt.
Regner med at neste år som er jubileumsår, kan bli ett aktivt år, i samarbeid med andre foreninger, så som kanonjolla Risøer III – det er alt snakk om å delta på et arrangement ved Bogstad gård, Oslo, i regi av den Nasjonale Jubileumskomiteen for 2014.

Rolaget vil bli drillet i roing og åredrill som det var rundt den tiden Orlogsbriggen Fredriksværn seilte.

I første omgang vil denne invitasjonen om å bli med på rolaget, bli sendt til Kystlaget og Orlogsbriggen Fredriksværns Venner.

Det vil også være behov for en som kan være vikar for rormannen som vil være befalshavende på sjaluppen.

Håper at noen av medlemmene i Kystlaget kan tenke seg å være med på dette. Dette er en unik mulighet og det vil også være med på å styrke sammarbeidet med Orlogsbriggens venner. Det skal også bygges en sjalupp til, og medlemmene oppfordres til å bli med på dette. Noe ikke alle vet er at Stiftelsen Orlogsbriggen Fredriksvern og Kystlaget Fredriksvern i 2010 fikk innvilget penger for å fullføre to sjefsjalupper ved Fredriksvern verft.

Håper noen av dere benytter denne unike muligheten til å melde dere som mannskap og vi tipper dere vil få mye moro og mange fine opplevelser.

Last ned info om sjefssjaluppene her (pdf-dokument)

Mvh
Stiftelsen Orlogsbriggen Fredriksværn
Hans Peter Norløff
Tlf 907 79 911
www.fredriksvern.no

Kystlaget Fredriksvern
Roy Stensgaard
Tlf 917 17 878
post@kystlagetfredriksvern.no
www.kystlagetfredriksvern.no

Klikk på bildene under for å se dem i full størrelse.

[widgetkit id=63]