Accessibility Tools

Skip to main content
Stavernsodden Fyr

Søknad om vertskapsrolle på Stavernsodden 2015

Stavernsodden FyrSommeren nærmer seg, og planene for hvordan hver og en skal bruke ferien sin er sikkert for mange allerede i boks. Vi har imidlertid et tilbud til de som ennå har en uke ledig i sommer, bruk den på Stavernsodden.

Vi inviterer dere til å melde deres interesse dersom dere kunne tenke dere å være vertskap på Stavernsodden en uke i sommer. Vi starter kystledsesongen uke 26 (søndag 21.juni) og holder det gående til og med uke 33 (søndag 16.august). Vertskapsrollen er i utgangspunktet fra søndag til søndag, men det er mulig vi deler det opp litt annerledes dersom det er stor pågang, for å tilfredsstille ønskene til flest mulig.

De som har lagt ned en type dugnadsinnsats for Kystlaget siste år, vil bli prioritert til vertskapsrollen i forhold til størrelsen på innsatsen de har lagt ned. Dette kan lett bli en skjønnsmessig vurdering, men vi vil bestrebe oss på å få dette så rettferdig som mulig.

Vertskapet disponerer ”Steinhuset” som har 4 – 5 sengeplasser, og er et fantastisk trivelig hus å bo i en uke, på toppen av øya. Rollen passer derfor godt for familier / par, men det er ingen betingelse.
Det er ikke noe krav om egen båt, men det er en fordel. Stavernsodden disponerer en 14 fots plastbåt med motor.

Dersom du ønsker å være vertskap en uke til sommeren ? Last ned søknadsskjema nedenfor, fyll ut og send dette pr e-post til Harald Johansen på: harald.johansen@ifokus.as

Søknaden må være hos oss innen 30. april. Fordelingen vil bli avklart umiddelbart etter dette.

Last ned søknadsskjema her!