Accessibility Tools

Skip to main content
Stavernsodden

Stavernsodden sommeren 2012

 Stavernsodden

Nærmere paradiset er det vanskelig å komme !

Sommeren nærmer seg og Stavernsodden er stort sett klargjort til å ta imot leietakere.  Vi har allerede hatt noen som har skjønt å benytte seg av mulighetene der ute, og bookingen utover forsommeren og i Kystled-sesongen (uke 26 til 32) er vi så langt veldig fornøyde med.  Det tegner til å bli en god sesong for oss, med sterkt tiltrengte leieinntekter som skal fylles i alle små og store vedlikeholdsgap.

Det var stor interesse for å være vertskap i sommer, og det var sikkert mange av disse som ble skuffet når de mottok beskjed om at de dessverre ikke nådde opp i år.

Vertskap i sommer blir følgende;

  • Uke 26 – Astrid Danielsen
  • Uke 27 – Tor Hansen
  • Uke 28 – Dag Høibø
  • Uke 29 – Bente Farstad
  • Uke 30 – Harald Johansen
  • Uke 31 – Ivar Karlsen
  • Uke 32 – Roy Stensgaard

Dugnader

Det er lagt ned betydelig antall timer i dugnad i forbindelse med prosjektet siste år.  Mange små dugnader av enkeltmedlemmer og fem store fellesdugnader hvor flere kystlagsmedlemmer og andre interessenter deltok.

Betjentbolig er ferdigstillet og gjort klar til utleie, og nødvendig installasjoner og dokumentasjon på brannsikkerhet for hele anlegget er utført.

Utenfor Naustet har vi bygget en lenge etterlengtet platting over rondeller og skinneganger for å unngå skader av små og store føtter og gjøre dette fantastiske området enda mer bruksvennlig.  Plattingen har blitt laget på en stor fellesdugnad vi hadde 14. april, hvor det var veldig stort oppmøte av arbeidsivrige mennesker, og ferdigstillet på våre faste arbeidsdager som er hver tirsdag kveld.

Flytebrygga er lagt ut, godt forankret med nye kjettinger og gangvei, og vi holder på med fendring av kaifronter slik at Molly eller andre fartøyer kan ligge litt tryggere inntil brygga.

Status bygninger på Stavernsodden

Betjentbolig er ferdigstillet, bortsett fra at det mangler brannstiger på hver gavelvegg dersom vi skal kunne benytte rommene i den øverste etasjen til utleie.  Vi kan ikke se at vi har midler til en så omfattende investering inneværende år, selv om vi går glipp av noen leieinntekter på disse rommene.

Mellomhuset er malt innvendig med farger tilsvarende de som er benyttet i Betjentbolig, så langt i det ene soverommet, det andre tas til høsten.

Vi har et veldig stort vedlikeholdsprogram for Stavernsodden 2012 – 2013, og vi har behov for all den hjelpen vi kan få til å forsere det som skal gjøres.

Utleie sesongen 2012  

Kystledsesongen er satt fra søndag 24. juni til søndag 12. august, og selv om vi er godt fornøyd med innbookingen så langt, er det allikevel mye ledig.  De av Kystlagets medlemmer som ønsker å ta en overnatting eller tre der ute i sommer, får også rabatt (25 %) og betaler kun kr 150.- pr seng pr natt.  Bookinger kan inntil videre sendes til befa@tele2.no

Hjemmesiden

Stavernsodden hjemmeside er under revidering, og vil få samme uttrykk som Kystlagets etter hvert.  Dette tar nødvendigvis litt tid, men enn så lenge ligger det litt info om diverse på www.stavernsodden.info

Vi oppfordrer imidlertid alle til å benytte hjemmesidene, enten til Kystlaget eller Stavernsodden for å få med seg ting som skjer, innkalling til dugnader og annet.

Vi ønsker alle en riktig god sommer,
og håper mange legger turen ut til Stavernsodden!

Klikk her dersom du ønsker å laste ned denne informasjonen til din pc (pdf-dokument)