Accessibility Tools

Skip to main content

Vertskap på Stavernsodden 2018

Vertskap på Stavernsodden i sommer

Sommeren nærmer seg, og planene for hvordan hver og en skal bruke ferien sin er sikkert for mange allerede i boks. Vi har imidlertid et tilbud til de som ennå har en uke ledig i sommer, bruk den på Stavernsodden

Vi inviterer dere til å melde deres interesse dersom dere kunne tenke dere å være vertskap på Stavernsodden en uke i sommer. Vi starter kystledsesongen uke 25 (søndag 24.juni) og holder det gående til og med uke 33 (søndag 19.august). Vertskapsrollen er i utgangspunktet fra søndag til søndag, men det er mulig vi deler det opp litt annerledes dersom det er stor pågang, for å tilfredsstille ønskene til flest mulig.

De som har lagt ned en type dugnadsinnsats for Kystlaget siste år, vil bli prioritert til vertskapsrollen i forhold til størrelsen på innsatsen de har lagt ned. Dette kan lett bli en skjønnsmessig vurdering, men vi vil bestrebe oss på å få dette så rettferdig som mulig.

Vertskapet disponerer «Steinhuset» som har 4 – 5 sengeplasser, og er et fantastisk trivelig hus å bo i en uke, på toppen av øya. Rollen passer derfor godt for familier / par, men det er ingen betingelse.

Dersom du ønsker å være vertskap en uke til sommeren er det fint om det fylles inn nedenfor, og at skjemaet sendes pr e-post til Harald Johansen har.joha@online.no

Last ned søknadsskjema!

Søknadsskjema vertskapsrolle 2018 (doc)

Søknaden må være hos oss innen 20. april